Info voor sponsors - Nederlands kampioenschap fietscross

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Wie zijn wij:
Onze fietscross vereniging is opgericht in 1984 en is aangesloten bij de NFF en KNWU. De vereniging telt meer dan 100 leden. De sport is niet leeftijdsgebonden. Kun je zonder zijwieltjes fietsen en durf je van een startheuvel die 5 meter hoog is dan kun je meedoen aan fietscross.

FCV Geldermalsen is door de NFF (Nederlandse Fietscross Federatie) uitgenodigd om het
Nederlands kampioenschap 2015 te organiseren op haar fietscrossbaan aan de Meersteeg in Geldermalsen op zaterdag 23 mei en maandag 25 mei 2015.

Wat is fietscross:
8 rijders aan het starthek.......het starthek valt.....na 35 seconde pure actie waarbij een parcours van ongeveer 350 meter wordt afgelegd met diverse verschillende bulten en bochten, is de winnaar van de manche bekend. Elke fietscrosser rijdt 3 manches in zijn/haar leeftijdsklasse. Na deze 3 manches gaan de beste rijders in die klasse door naar een kwart, halve en/of hele finale.
Snel, jong en dynamisch zijn de woorden die fietscross het best beschrijven. In 1970 ontstaan in Amerika en begin jaren tachtig definitief doorgebroken in Nederland. Een sport die vooral jeugdige deelnemers kent. Jongens en meisjes die enthousiast over bulten vliegen en door kombochten racen.
Fietscrossen heeft leeftijdsklassen van 4 jaar tot en met 41 jaar en ouder met als absolute topper de promotieklasse. Toprijders bestrijden elkaar en halen topsnelheden tot wel 50 km per uur.
Voor het publiek is alles overzichtelijk: de races zijn van start tot finish goed te volgen zonder ook maar één saai moment. Sinds 2008 is fietscross ook een Olympische sport.


Nederlands Kampioenschap fietscross:
Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door een vereniging uit Nederland welke aangesloten is bij de NFF (Nederlanders Fietscross Federatie).
Op 23 en 25 mei a.s. zullen er ongeveer 500 rijders uit geheel Nederland van start gaan op de baan van FCV Geldermalsen aan de Meersteeg 4f te Geldermalsen. De training begint om 08.45 uur waarna de wedstrijd om 11.00 uur zal aanvangen. Voorafgaande aan de wedstrijd zal de wethouder van sportzaken van de gemeente Geldermalsen de opening verrichten.
Kinderen en volwassen vanaf 4 jaar zullen deze dag strijden in hun leeftijdsklasse om de fel begeerde titel Nederlands Kampioen 2015.

Aan de start verschijnen ca. 500 crossers van 32 clubs uit geheel Nederland die licentiehouder zijn bij de N.F.F. (Nederlandse Fietscross Federatie).
Bij deze grote kampioenschappen worden prijzen uitgereikt aan alle finalisten; de Nederlands kampioen ontvangt een kampioenstrui en daarnaast ontvangen de 8 finalisten in elke leeftijdsklasse een fraaie beker.

Om de organisatie van dit landelijke evenement mogelijk te maken nodigen wij u uit het evenement te sponsoren

Waar is onze baan gelegen:
De baan van FCV Geldermalsen is gelegen langs de provinciale weg in Geldermalsen. Aan de andere kant ligt het spoor. Voor u dus een voortreffelijke locatie voor reclame. Dagelijks komen over de provinciale weg vele auto’s en over het spoor rijdt elk kwartier de trein van en naar Tiel. Vele mensen zullen uw reclame dan ook zien.

Mogelijkheden tot sponsoring

Om de organisatie van dit landelijke evenement mogelijk te maken nodigen wij u uit het evenement te sponsoren. Wij hebben hiervoor de volgende mogelijkheden:

                Vlaggen of Banners
Op ons terrein staan een aantal vlaggenmasten waaraan uw vlag gedurende de gehele wedstrijddag kan wapperen en de mogelijkheid om uw banner in de kombochten te plaatsen Wij kunnen dat verzorgen voor deze dag voor € 30,- waarbij u zelf de vlag en/of banner dient aan te leveren.                        Bord
Om de crossbaan staat een hekwerk. Het is de mogelijkheid om hier een bord aan te hangen. De borden zijn vanaf de provinciale weg of vanaf het spoor te zien. Prima reclame mogelijk voor u voor € 35 per dag. U dient zelf voor een bord aan te leveren (wij kunnen deze ook bij u ophalen). Maximale grote van een reclamebord is 3 x 0.65 meter.


               Bekerserie(s)
Ook bestaat de mogelijkheid één of meerdere van de 32 series bekers te voorzien van Uw naam die dan voor altijd aan die prijs verbonden is. De kosten daarvan bedragen slechts € 100.- per serie bekers (8 stuks).

Natuurlijk zijn andere mogelijkheden voor sponsoring bespreekbaar.

Wat bieden wij u:
• Op onze website www.nkbmx.com zullen alle sponsoren op worden vermeld.
• U bedrijfsnaam wordt tijdens de wedstrijddag diverse malen omgeroepen.
• Natuurlijk een uitnodiging om te komen kijken tijdens het evenement.

Maak Uw keuze en steun ons bij de presentatie van Geldermalsen voor geheel fietscrossend Nederland.

Namens alle fietscrossers bedankt.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu